PRIMA KIROPRAKTIK

Tobias Melin

Tobias är utbildad Doctor of Chiropractic (D.C) på Life University i Atlanta, USA. Han har jobbat som kiropraktor sedan 2004 och är legitimerad av den svenska socialstyrelsen.

Tobias har vidarutbildat sig inom området wellness och är en av få i Sverige som kan titulera sig Certified Chiropractic Wellness Practitioner (C.C.W.P). 

Tobias har erfarenhet som aktiv i friidrott med flertalet SM-medaljer som junior och även som amerikansk collegemästare i diskus. Han har stor kunskap om hur kiropraktik kan användas för att optimera varje individs egen nivå. Med de idrottsliga erfarenheterna kommer även erfarenheter hur det kan kännas och upplevas när kroppen inte fungerar så bra som man själv vill, och den frustration som man kan känna när man tycker att det tar lång tid att bli ”bra.”

Med detta som bakgrund har Tobias stor respekt för att alla situationer är på en individuell basis och måste behandlas med respekt till var och ens målsättning och livssituation.

Malin Melin

Malin är ansvarig för det administrativa arbetet på kliniken. Hon har bl.a. hand om nyhetsbreven, hemsidan och allt informationsmaterial.