PRIMA KIROPRAKTIK


Inför min konsultation och undersökning

När du kommer till PRIMA kiropraktik kommer du att få fylla i ett hälsoformulär. Detta ligger till grund för vår konsultation och undersökning.

Vid undersökningen:

Kom förberedd för en undersökning. Som kvinna kommer du vid undersökningen få ta på dig en rock som lämnar ryggen bar men täcker framsida och bål. Det är ok att ha byxor eller kjol på vid denna undersökning men klänning passar av förklarliga skäl inte.

Som man kommer du att få hänga av dig på överkroppen och behålla byxorna på.

Våra undersökningar är specifikt utformade för att upptäcka eventuella strukturella skiftningar och få en bättre förståelse för vad som kan anses normalt för din rygg.
Efter undersökningen går vi igenom delar av dina resultat. Om det är något vi kan hjälpa dig med och om vårt sätt att arbeta passar dig rekommenderar vi dig kiropraktisk vård.  Anpassade alternativa rekommendationer för din situation kommer också att ges som till exempel vart du kan vända dig för att få ytterligare hjälp.
I de fall som vi finner strukturella skiftningar i din rygg och du väljer att arbeta tillsammans med oss bokar vi efter undersökningen tid för att påbörja den kiropraktiska vården.